Actuele voorstellingen

The Mousetrap

Tejatertick speelt dit jaar het beroemde stuk: The Mousetrap, door Agatha Christie.

The Mousetrap is de langst lopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal van The Mousetrap is ook nog nooit verfilmd. Christie heeft namelijk in haar testament laten vastleggen dat het stuk niet verfilmd mag worden zolang het nog in het theater wordt gespeeld. In de toneelwereld geldt The Mousetrap als het best bewaarde geheim en haast heilig.

The Mousetrap speelt zich af in het pension Monkswell Manor in de jaren 50 van de vorige eeuw in Engeland. In The Mousetrap is een aantal gasten door de sneeuw opgesloten in het pension van het echtpaar Giles en Mollie Ralston. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een brigadier van politie bezoekt vervolgens het hotel omdat zij vermoedt dat de moordenaar (of moordenares) zich in het hotel schuilhoudt.

De spanning loopt vervolgens nog verder op als er een nieuwe moord plaatsvindt. Het blijkt al snel dat alle aanwezigen een motief hebben voor de moord en ook dat ze in de gelegenheid waren om deze te plegen. Door de vreselijke sneeuwstorm kan niemand het hotel verlaten en zitten ze met elkaar opgesloten. De gasten en de brigadier verdiepen zich in elkaars geheimen om de moordenaar boven water te krijgen, voordat er een nieuw slachtoffer valt. Wie is deze moordenaar en wat is zijn/haar motief?

Onder regie van Sasha ter Mors speelt Tejatertick ‘The Mousetrap’ op de volgende data: zaterdag 6 april (20.00 uur) in Theater De Storm te Winterswijk en zaterdag 13 april (20.00 uur) in Jansstheater te Lochem.

Online kaartverkoop voor de voorstellingen:
Winterswijk
Lochem

U kunt ook aan de deur tickets kopen, maar alleen met contant geld. Wij hebben geen pinapparaat beschikbaar.